Εχω μιλήσει πολλές φορές για την ποικιλία που πρέπει να έχουν τα γεύματά μας. Ποικιλία δεν σημαίνει να περνάτε ώρες στην κουζίνα για να μαγειρεύετε πολλά φαγητά. Σημαίνει να βρίσκετε τρόπους εύκολους να εμπλουτίζετε εύκολα και οικονομικά τα γεύματα σας.
Εδώ για παράδειγμα το βασικό συστατικό είναι το ρύζι. Κρύο ή ζεστό (τον χειμώνα κυρίως), συνδυάζεται έξοχα με ωμά λαχανικά, καλαμπόκι και ότι άλλο υπάρχει στο ψυγείο. Το πιάτο αυτό περιέχει βιολογικό κίτρινο ρύζι, βιολογικό καλαμπόκι κονσέρβας, καρότα, μαρούλι, ρόκα, φρέσκο κρεμμύδι, κολοκυθόσπορο και σταφίδες.
Εννοείται ότι στις σαλάτες χρησιμοποιούμε πάντα ελαιόλαδο ελληνικό. Προαιρετικά εδώ μπορούμε να βάλουμε ξύδι βαλσάμικο, πιπέρι και κουρκουμά σκόνη.
Η συγκεκριμένη σαλάτα δεν περιέχει καθόλου ζωικά προιόντα.
Καλή όρεξη!