1 μπανάνα ώριμη
1 αχλάδι ώριμο
100γρ. αμυγδαλογαλο με γεύση βανίλιας
5γρ σκόνη μακας (προαιρετική)
5γρ.βιολογικό ταχίνι
Χτυπάτε τα παραπάνω υλικά στο μπλέντερ. Αφού γίνουν πηχτή κρέμα τα γαρνίρετε με λίγη βρώμη, βιολογική granola (περ.20γρ γιατί έχει αρκετές θερμίδες), βιολογικά σταφύλια και αρωνια.
Κάποια από τα υλικά: το αμυγδαλογαλο της φωτογραφίας έχει γεύση βανίλιας και περιέχει κουρκουμα.
Η αρωνια είναι ένας καρπός που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Η καλλιέργειά του γίνεται με βιολογικό τρόπο. Ο καρπός αυτός έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει το ουροποιητικό και το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και δικαίως κατατάσσεται στα λεγόμενα super foods.
Θα το βρείτε δυστυχώς σε ελάχιστα καταστήματα που πουλούν βιολογικά.
Αξίζει τον κόπο να το αναζητήσετε.