• Γειά σας
  • Γειά σας

    Αν ψάχνετε τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσετε το σώμα που σας αξίζει, ήρθατε στη σωστή ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με θέματα διατροφής καθώς και πρακτικές εκγύμνασης που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από ένα υπέροχο σώμα.

    Κάθε άνθρωπος αξίζει το σώμα που ονειρεύεται.

    Αλεξάνδρα Κουκουράκη

#

portrai newt

Αλεξάνδρα Κουκουράκη

wellness and health coach

Ενδιαφέρεστε να δουλεψουμε μαζί;

Αν επιθυμείτε να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε μια καλή φυσική κατάσταση αλλά και να τη διατηρείσετε σε βάθος χρόνου, επικοινωνείστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πρόγραμμα που σας ταιρίαζει.

Contact

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Για εσάς που μένετε εκτός Αθήνας υπάρχει πλέον η δυνατοτητα της διαδικτυακής διαιτολογικής παρακολούθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω facebook ή email για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

Η προσωπική εκγύμναση ακριβώς επειδή είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα, στο χώρο της αρεσκείας σας, με ασκησιολόγιο που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το στόχο σας, υπό τη συνεχή επίβλεψή της προσωπικής σας γυμνάστριας.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd